Пребоядисаха подлезите по голям булевард, заличават драсканици в целия Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:40 / 16.03.2021
2545
За да заличат новопоявили се драсканици, работници на "Чистота“ за пореден път боядисаха стените на подлеза до училище "Пейо Яворов“. До края на седмицата предстои освежаването и на другите подлези по бул. "България“. До края на деня се очаква да приключи работата в подлеза на бул. "Цар Борис III Обединител“ до панаира.

"Вместо да чистим подлезите през няколко месеца, съвместно с всички компетентни общински институции предприехме превантивни мерки за опазването от вандалски прояви. Засилен е контролът на екипите от "Общинска охрана“ и Общинска полиция, поставят се все повече камери, директно свързани с общинския център за видеонаблюдение“, коментира директорът на общинското предприятие Димитър Георгиев.

Екипи на "Чистота“ не спират да премахват надписи, които загрозяват града. След като отново боядисаха надрасканата фасада на сградата на началния курс на училище "Патриарх Евтимий", известна като "Малката Лиляна“, продължават работа по цялата ул. "Авксентий Велешки“.

Миналата седмица бяха почистени подлезите на площад "Съединение“, от северната страна на тунела и част от съоръжението до "Баня Старинна“.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).