Празник за Деня на детето, под надслов "Раздвижи парка", ще се проведе в район "Южен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:29 / 03.06.2021
1579
Кметът на "Южен“ Костадин Язов има удоволствието да Ви покани на празника организиран по случай деня на детето под надслов "Раздвижи парка“, който ще се проведе в парк "Георги Кондолов“ от 10:00 часа на 06.06.2021 г.

В събитието ще вземат участие деца от седем училища, четири от които са на територията на Район "Южен“: ОУ “Яне Сандански“, СУ “Братя Миладинови“,        ОУ “Стоян Михайловски“, ОУ “Климент Охридски“. Школата по модерни танци "Ненси-Денс“ със своите 11 години опит в тази област и нейните малчугани гарантират едно незабравимо изживяване, изпълнено с много танци, песни и великолепно настроение!

Освен тях в тържеството ще се включат и деца от музикална школа "Арт Войс“ и "Музика Нова“. Участие ще вземат възпитаниците на Мюзикхолен театър Пловдив, учениците от фолклорна група към СУ "Константин Величков“.

Творческото ателие на "Стрина Пепина“ ще предостави възможност на всички желаещи да изработят кукли от прежда, хартия, въже и плат от стари дрехи, като тези занимания отключват фантазията на децата.

В събитието ще се включат над 130 деца със своите танци,песни и забавни игри! За всички участници и гости на празника ще има лакомства и напитки. Заповядайте и носете доброто настроение със себе си!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).