Полицията подхвана пловдивските мотористи: 64 проверки за 3 часа, има глобени

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
17:06 / 19.07.2019
6853
64 проверки в рамките на три часа са извършили служители на пловдивската полиция по линия на Специализирана операция за предотвратяване и установяване на нарушения от водачи на мотоциклети, похвалиха се от ОД МВР - Пловдив.

Акцията е проведена на 17 юли, сряда, от 19, 00 до 22. 00 часа с участието на служители на районните управления и секторите "Пътна полиция" и "Специализирани полицейски сили". Патрули е имало на всички проблемни точки в града и най-вече на големи булеварди и възлови кръстовища, за които е постъпвала информация за извършени нарушения от водачи на мотоциклети.

Шестима водачи са се сдобили с актове за установени административни нарушения, а осем са глобени с фиш. Един от мотористите е бил неправоспособен, друг - без обезопасителна каска, а петима не са могли да представят редовни пътни документи. Засечени са два технически неизправни мотора и три с изтекъл срок на годишния технически преглед, отчитат от пловдивската полиция.

Периодичните действия за ограничаване на пътнотранспортния травматизъм и недопускане на тежки катастрофи от страна на служителите на ОДМВР - Пловдив продължават.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).