Пловдивският панаир - притегателно място за ловците на България за пет дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:59 / 22.03.2023
4198
Днес в Международен панаир Пловдив бяха открити две от най-зелените и цветни изложби - "Природа, лов, риболов" и "Цветна пролет", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Изложенията са насочени към идеята за семейството и природата, за свободното време и хобито. Те ще се проведат до 26 март 2023 г. в панаирното градче, а участие имат и държавните горски стопанства.

Събитието беше открито от изпълнителния директор на Панаира Иван Соколов в присъствието на кмета Здравко Димитров, областния управител Ангел Стоев, председателя на общинския съвет Александър Държиков и други официални лица.

Международната изложба "Природа, лов, риболов" 2О23 представя браншовете, свързани с ловния, риболовния и алтернативния туризъм. Участват водещи компании с богата гама от продукти и услуги - артикули за спинингов риболов, речен и морски риболов, фидер риболов и много други рибарски принадлежности. 

Посетителите ще открият къмпинг оборудване, ловно облекло и маркови аксесоари за лов. Любителите на лова с куче ще намерят богат асортимент качествени нашийници с GPS-и, бийпъри и още много стоки, сред които и такива за лов на птици. Специално място има и изложбата на трофейни рога.

На 27-ото издание на "Природа, лов, риболов" ще бъдат показани последните модели лодки за риболов и ловни джипове. Всеки ден са предвидени различни демонстрации на уреди, подходящи за страстни ловци или запалени рибари. Атракциите с древни ловни техники, конна езда и стрелба с лък също са част от програмата. Изложението стартира с гозбите на известния готвач Ути Бъчваров, който ще приготви майсторски дивечово месо.

В специализираната изложба "Цветна пролет" 2023 се показват аценти в дома, офиса, вилата, заведения, хотели, паркове и градини. Участват всички браншове с новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура.

На откритата площ посетителите ще видят традиционни и екзотични цветя, декоративни храсти, овошки, семена, разсад и луковици. Изложбата е източник на вдъхновяващи решения както за специалистите, така и за любителите градинари.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).