Пишат до Цачева срещу Кацарова, обвиняват я в етническа нетолерантност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
11:49 / 13.09.2010
3534
Писмо до председателя на Народното събрание Цецка Цачева изпрати председателят на Общинския съвет Илко Илиев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той бил силно провокиран от "клетвата" на шефката на парламента, че последният конфликт на интереси при хора от ГЕРБ е случаят с депутатката Геновева Алексиева - съпруга междувпрочем на Силви Алексиев, шеф на фирмата, която написа определеното от кмета като донос писмо срещу 30-милионния заем.

Нима Цачева не знаела случая с началничката на РИО доц. Павлина Кацарова? Как пряко закона в определен период от време била работила на два пълни трудови договора? Илиев дори бил принуден да изпрати в прокуратурата за проверка получения от служители в ТУ сигнал. 

Никакви последици не очаквал от писмото си шефът на местния пармамент, тъй като в ГЕРБ предприемали действия относно моралната си чистота само когато нелицеприятните истини се раздухвали из националните медии.

Зам.-председателят на Общинския съвет Тодор Христев хвърли още едно обвинение. В коментара си след изпратеното от Илиев писмо до прокуратурата тя сравнила председателя с арменския поп, което било проява на етническа нетолерантност, арменската общност в Пловдив дори имала намерение да вземе отношение по случая.




Този браузър не поддържа видео елемента.


(C) ПОТВ

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).