Освирепели цигани спретнаха кърваво меле в Шекер махала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:55 / 06.03.2021
50422
Масов бой е имало снощи в пловдивската Шекер махала, твърди Блиц. Около 21.00 ч. е получен сигнал за сбиване на голяма група побеснели цигани.

 

Ченгетата реагирали светкавично и на място заловили девет мъже, които участвали в боя. Всички те са арестувани за 24 часа, образувани са 9 преписки, съставени са им актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

Днес всички роми бяха конвоирани до Районен съд Пловдив за разглеждане на делата. Наказателните състави наложиха на нарушителите задържане в структурните звена на МВР за срокове от 5 до 3 денонощия. Мъжете са на възраст между 26 и 54 години.

Нашите източници казаха още, че снощи циганите се запили на улицата. Явно алкохолът им е дошъл в повече, защото започнал лют спор, а после и яростен побой.

За да не останат по-назад, жените на побойниците започнали да хвърлят една срещу друга буркани със зимнина, камъни и да сипят люти клетви. Само скорострелната реакция на полицаите предотвратила мелето да завърши със смърт.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).