Още един магазин на Billa в Пловдив затваря

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:32 / 22.06.2021
68956
От понеделник, 28 юни магазинът на Billa България, разположен на бул.“Македония“ №2 в Пловдив, ще затвори за реконструкция и ще отвори отново за посетители на 12 август.

Реконструкцията е част от мащабната програма, свързана с обновяване на търговски обекти в цялата страната, които да посрещат и най-високите очаквания на българския потребител по отношение на атмосфера, разнообразие на асортимента и иновации.

Предвидената общата инвестицията в обекта е на стойност 3 250 000 млн. лева. Той ще изненада с модерна и изключително комфортна търговската зона, висока енергийна ефективност, богат асортимент с доказано качество от любими стоки на достъпни цени.

Иновацията, която става все по-популярна сред клиентите на търговската верига – касите на самообслужване ще присъстват и в този обект, за да обезпечат бързо преминаване през касовата зона, лично маркиране на покупките и безконтактно плащане с банкова карта. Дигиталните подобрения ще обхванат и етикетите, които след реконструкцията вече ще бъдат електронни.

Припомняме, че на 14 юни магазинът на Billa в Пловдив, разположен на бул. "Шести септември“ №221, също бе затворен за реконструкция. 

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).