Осем месеца пробация за измамник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:35 / 25.05.2009
3489
Пловдивският районен съд осъди на пробация в размер на осем месеца подсъдимия Христо Марков Той беше признат за виновен в това, че през периода от юни до август 2007 г. в Пловдив с цел да набави за себе си имотна облага е възбудил и поддържал заблуждение у Венелин Пенков и с това е причинил имотна вреда на Аена Драгова в размер на 4000 лв. Той беше признат за виновен и в това, че през юни 2007 г. в гр. Пловдив е съставил неистински официален документ - квитанция към приходен касов ордер за получаване от Деян Драгов на сумата от 500 лв., издадена от името на ВИАС.

Наказанието пробация, което му е наложено включва следните пробационни мерки: задължителна регистрация на настоящия адрес за срок от осем месеца и задължителни периодични срещи с пробационен служител за същия срок. Марков е осъден да заплати на Аена Драгова сумата от 4000 лв. за причинените й с деянието имуществени вреди. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Окръжния съд.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).