Огромна военна машина по улиците на Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
20:35 / 31.05.2022
26026
Огромна военна машина по улиците на града стресна пловдивчани, видя репортер на Plovdiv24.bg. "Какво е това чудо и накъде отива“, се питат хората.

Припомняме, че утре – 1 юни, в Пловдивския панаир започва 15-ото изложение "Хемус 2022". Най-голямото българско изложение на отбранителни продукти и услуги със своята над 25-годишна история на богат опит, традиции и успех предлага уникални възможности за съчетаване на интересите на националните институции, въоръжените сили, българската отбранителна индустрия, европейските и международните производители и потребители, научните институции и академичната общност. 

Членството на България в Европейския съюз (ЕС) разшири обхвата и увеличи привлекателността на Изложението за участници, както от държавите-членки на ЕС, така и за участници от държави извън ЕС. Международно изложение на отбранителни продукти и услуги осигурява платформа за европейските и международни компании да демонстрират техните иновации пред широка аудитория, която включва техни партньори на отбранителната и в областта на сигурността индустрия, високопоставени представители на държавни институции и Въоръжените сили, официални гости от европейската и международна общност.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).