Неприятности за собственик на мотор "Сузуки" заради 3 хлапета

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:42 / 02.02.2021
3465
36-годишен пловдивчанин е подал сигнал в Първо РУ, че три лица, две от които малолетни и едно непълнолетно момче, са нанесли материални щети по мотоциклета му. Мъжът оставил своето "Сузуки“ в малък автосервиз на улица "Пряпорец“, където да бъде извършен ремонт на двуколесното превозно средство.

В следобедните часове на 1 февруари трите момчета решили да вземат мотора, да го пребоядисат и да го "покарат“. Момчета се опитали да избутат мотора извън границите на сервиза, но действията им били забелязани от стопанина на обекта.

При вида му те побягнали, а при падането на машината на земята се счупили фаровете, огледалата и спойлерите й. Инспектори от детска педагогическа стая са започнали работа с установените извършители на деянието, които са на възраст 11, 12 и 15 години и тъй като проявата им не е първа след доклад на прокуратурата, по случая работа с тях ще започне и Комисията за противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).