Немци подкрепиха кандидатите на ГЕРБ в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:50 / 24.06.2009
9944
ГЕРБ има прекрасни предпоставки да спечели парламентарните избори в България, защото още на европейските избори стана ясно, че е най-силната партия в България. Това заяви Анреас фон Белоф - ръководител на Бюрото на Фондация "Конрад Аденауер" за България, който заедно с Норберт Бекман Диркес от Берлин посетиха Пловдив, за да подкрепят кандидатите на ГЕРБ за народни представители в 16-ти МИР.

Дълго време се изразяваха съмнения за това дали ГЕРБ разполага с необходимия експертен потенциал. Това междувременно се промени. ГЕРБ демонстрира, че има експерти с прекрасни познания в отделните области, което също е една добра предпоставка. Например икономическият екип на партията е съставен от хора, които имат световен ранг, допълни Анреас фон Белоф. Той изрази мнение, че ако бъде обяснено на населението, че ГЕРБ има много добри позиции в Европа и в Европейската народна партия, че има много добри експерти, тогава ГЕРБ наистина ще спечели изборите.

Аз знам, че в Пловдив партия ГЕРБ извършва много добра работа и ГЕРБ има привърженици. Моят колега Норберт Бекман Диркес, който е не само сътрудник на фондацията, но и политик, пристигна от Берлин, за да подкрепи също предизборната кампания на ГЕРБ, категоричен бе ръководителят на "Конрад Аденауер" за България .


От своя страна домакинът на срещата инж. Иван Тотев, който е водач на пропорционалната листа на ГЕРБ в Пловдив-град, запозна гостите с всеки един от кандидатите. Запознах господата Фон Белоф и Бекман Диркес със структурата в Пловдив, с това как върви преизборната кампания, какви са нашите очаквания, защото очакванията на всички представители на ЕНП съвпадат с нашите, а именно - промяна на управлението в България, подмяна на тази тройна коалиция с едно управление, което да е добро и в интерес на гражданите, категоричен бе Иван Тотев.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ

Виж коментарите (0)

Още по темата (190):
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
22.09.2009 От днес в Пловдив тръгна преврат в Демократичската партия
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
11.08.2009 Захари Георгиев сдаде лидерския пост в БСП - Пловдив
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
29.07.2009 Менда Стоянова оглави бюджетната комисия
Още новини от Новини от Пловдив:
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив
Готова е най-новата улица в Пловдив
4517 нарушения за 5 дни в Пловдив и региона!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).