Наредиха „синята" листа за депутати от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:56 / 25.04.2009
4854
Кандидатите за депутати на „Синята коалиция" от Пловдив вече са ясни. Днес от Демократи за силна България попълниха имената на своите хора в общата дясна листа, която ще се яви на парламентарните избори през месец юли.

Водач на листата ще е лидерът на Съюза на демократичните сили Мартин Димитров. Втори от кандидатите за депутати от Пловдив ще бъде местният лидер на Демократи за силна България и бивш кмет на града Спас Гърневски. От квотата на ДСБ влизат още бившият областен управител Андон Андонов, шефът на тъмносините в „Централен" Иван Делчев и младият компютърен специалист Александър Павлов.

Десните са убедени, че ще преодолеят прага от 8 % за влизане в парламента.

От общо 10 места за депутати от Пловдив-град, „Синята коалиция" ще се бори pа спечелването на поне 3 мандата. За съставянето на ново правителство след изборите СДС и ДСБ ще търсят коалиция във формата ЕНП, в който влизат ГЕРБ и други десни партии. Според тях повторно управление на БСП и ДПС ще бъде доста опасно и дори пагубно за страната.

Този браузър не поддържа видео елемента.


(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин за автобус на градския транспорт: Имах чувството, че...
Възрастна жена просълзи пловдивчани
Развръзка с пазара в пловдивския квартал "Столипиново"
Важно за пътуващите с влак от и за Пловдив
Безплатни изследвания днес в Пловдив
Препродажбата на билети продължава


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).