Най-големият аквапарк в Пловдив отваря врати днес!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 22.06.2021
27934
Лятото официално дойде, а с него врати отваря и най-големият аквапарк в Пловдив! Още днес, 22 юни, любимият на пловдивчани плаж "Акваленд", дава старт на летния сезон с невероятните усещания от трите най-екстремни пързалки в България.  

И тази година изненадите и промоциите ще са факт - редовната цена на билета от понеделник до неделя ще бъде 20 лева, като тя остава непроменена.

За ранните посетители има и специална оферта – от 9:30 часа до 10:30 часа входът ще е на цена от 12 лева, като тя ще продължи до края на месеца. В дните от понеделник до петък са налични зони с безплатни шезлонги, а платената зона е на цена от 2,00 лв. на шезлонг. 

По случай края на учебната година в петък, 25 юни, ще има организирано безплатно посещение на ученици в "Акваленд", с подкрепата на район "Тракия".

От "Акваленд" гарантират безопасността на своите посетители. На плувния комплекс ще се спазват най-строгите хигиенни изисквания и дезинфекция както по отношение на пързалките и плажните принадлежности, така и за водата в басейните.

За поредна година впечатляващата пързалка "Кинг Кобра" ще "поглъща"  ентусиасти, а към екстремното изживяване ще се допълнят двете съоръжения, които направиха фурор при дебюта си преди три лета -  "Ракета" и "Камикадзе". Те обещават истинско екстремно преживяване на 20 метра височина, което ги превърна в най-високите съоръжения в "Акваленд" – Пловдив.  

Въпреки че е трудно някоя от  пързалките да стане "любима" на посетителите заради уникалността и на трите съоръжения, все пак "Ракета" бе сред най-предпочитаните пързалки. В нея влизаш в купол, чийто под се отваря и буквално политаш вертикално. Усещането е като в падане в бездна, а скоростта, до която може да се достигне при падането е 85 км/ч! "Камикадзе" пък ще добави още повече скорост и адреналин за посетителите.  

Все толкова вълнуваща е и "Кинг Кобра". Височината, от която се спускат посетителите на комплекса от съоръжението, е 19 метра, а максималната скорост, с която се изстрелват към хищната кобра е над 70 км/ч. Това е и единствената пързалка с възможност за състезания при такава скорост.

В "Акваленд" има обособени кътове за бързо хранене, които ще задоволят всичките ви изисквания. Независимо дали ви се похапва нещо вкусно или ви се пие освежаваща напитка - в предложенията от менюто има за всекиго по нещо. Работното време на "Акваленд" е от 9:30 до 18:00 ч.

Виж коментарите (0)

Още по темата (675):
01.10.2021 Спасители си взеха чао с морето по интересен начин
30.09.2021 Днес е последният ден, в който можем да влезем в морето на охраняем
плаж
29.09.2021 Странният кемпер си стои на наказателния паркинг в Созопол
26.09.2021 Сигнал от днес: Този Слънчев бряг е по-хубав от юлския!
25.09.2021 Утре казваме чао на морето
22.09.2021 Изобщо не си е отишло, лятото се завръща с пълна сила
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).