На косъм от ужасяващ инцидент: Огромно дърво се сгромоляса на метри от деца!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
17:28 / 14.05.2014
10355
Паднало дърво размаза ограда на тенис корт, по чудо няма жертви, научи Plovdiv24.bg от свой редовен читател. Ето за какво става дума:

Пиша Ви, подвластен на адреналина от случилото ми се преди не повече от час. На тенис клуб "Железничар", намиращ се на Младежкия хълм, аз и партньорът ми бяхме приключили играта и седейки на пейка до оградата, обсъждахме както завършилата игра, така и много бързо приближаващата се буря. 

На корта след нас започнаха да играят две момчета, за секунди се разрази буря, която повали едно огромно дърво. Благодарение на бързата реакция на четирима ни и шума от пропукващото се дърво, успяхме да избягаме и да предотвратим тежък инцидент. 

От снимката, която ви изпращам, се виждат пораженията върху оградата и корта и какво би се случило с нас, бидейки на това място. Чрез Вас искам да поставя няколко въпроса до съответните институции в Пловдив. 

Какво би се случило и чия щеше да е отговорността при тежък инцидент с някой от нас или, недай Боже, с трениращите на съседния корт малки деца? От служители на корта, а и от наши преки впечатления знаем, че многократно са информирани ОП "Паркове и градини" за изсъхналите дървета в района на корта. 

Надявам се да се предприемат нужните мерки, тъй като на територията на Младежкия хълм има доста подобни дървета, които са потенциално опасни за живота и здравето на хората прекарващи свободното си време сред природата.

Виж коментарите (11)
Още новини от Новини от Пловдив:
Препродажбата на билети продължава
30 индийци ще карат градски автобуси в Пловдив, дават им жилища и...
Няколко въпроса след фаталната катастрофа на булевард "Руски"
В западната част на Пловдив: Вдигат му чистачките, но не му пука
Историческо богослужение на митрополит Николай в Дубай
Как оцеля последното лятно кино в Пловдив?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).