На Велики четвъртък Захари Георгиев посети социална къща за деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:40 / 17.04.2009
1050
Детска социална къща в пловдивски квартал посети на Велики четвъртък народният представител и лидер на социалистите в града Захари Георгиев. С Великденски подаръци зарадва депутатът всяко от петнайсетте деца на възраст от 3 до 12 години. Малчуганите получиха големи шоколадови зайци, вкусни козунаци и боядисани в червено яйца. По традиция депутатът раздаде и книжки, съобразени с възрастта на децата. Най-малките ще оцветяват с новите си цветни моливи весели картинки, а по-големите ще четат приказки и стихотворения. Децата искрено се зарадваха и се надпреварваха да покажат колко много песни и стихотворения знаят. Освен послушни, те са и много ученолюбиви, потвърдиха социалните работници на детската къща. На края в знак на общото си приятелство децата и депутатът заедно засадиха дръвче на двора. Малчуганите обещаха да полагат грижи за него, за да израсне здраво и силно.

Народният представител разговаря с екипа от професионалисти, които полагат постоянни грижи в създаването на семейна среда за тези деца. За да облекчи и техните усилия, Захари Георгиев дари перилни препарати, памперси и други консумативи, необходими за детската къща.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).