Международното изложение за тежкотоварни автомобили започва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 09.06.2021
1481
Международното изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2021 ще отвори врати на 10-ти юни в Пловдив, на откритите площи на територията на Международния панаир. Министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията г-н Георги Тодоров ще пререже лентата на дълго чаканото събитие в тежката автомобилна индустрия.

Програма за 10-ти юни, четвъртък

11:00 ч. Откриване на изложението пред Палата № 6

12:00 ч. Награждаване на победителите в състезанието FuelRace’21 по икономично и ефективно шофиране на Volvo Trucks България на щанд А8

13:00 ч. – 14:00 Тест драйв за журналисти пред щандовете на изложителите

14:30 Приветствие от Георги Тодоров, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията. Прерязване на лента пред Палата № 6

TRUCK EXPO е най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия. Участват всички водещи автомобилни производители, производителите на ремаркетата и полуремаркетата, фирми за хидравлични системи за товарни автомобили, сервизно оборудване, резервни части и др.

Изложението се организира от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

За нас ще бъде чест да споделите празника на новите технологии и оборудване за камиони, автобуси и специализирани превозни средства и да се запознаете с приноса на автомобилните производители за осигуряването на безопасен, икономичен и чист транспорт.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).