Кражби на катализатори в "Тракия"

Автор: Цвети Тончева
Коментари (2)
14:52 / 30.06.2023
4640
Три катализатора са били свалени снощи от коли в район “Тракия", съобщи за Plovdiv24.bg кметът Костадин Димитров. Това е станало на паркинг пред блок 33. Крадците най-вероятно са действали с шлайф и много бързо. Интересното е, че автомобилите са японски и са произведени преди 2006 година.

“По темата имаме специално отношение. Поехме ангажимент да осветим мястото. Явно някакви по-ценни сплави имат катализаторите вътре. Бързичко са действали, на два ряза по 40 секунди", уточни районният кмет.

Стана ясно още, че щетата не се покрива за собственика от застрахователите, тъй като частта реално липсва.

Костадин Димитров припомни, че миналата година в района е имало и други подобни случаи. Извършителите са били заловени и дори е бил награден полицая, който ги е хванал. Но дали те са осъдени, няма яснота.

“Имаме прекрасни взаимоотношения с 5 РУ. Имаме и много камери в района, благодарение на които залавяме много от извършителите на битови престъпления, посочи още Костадин Димитров.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева
Пловдивско училище отбеляза по атрактивен начин своя патронен пра...
Една от най-красивите жени на света се оказа 23-годишна пловдивча...
Адвокат: Някои българи почиват по Беломорието, децата им учат в п...
Вижте какво сервираха в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).