Комедийният спектакъл "Нашата голяма френска сватба" отново в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:14 / 24.06.2021
1210
На 29 юни 2021 г. от 21:00 ч на Летен Театър Бунарджика, пловдивчани и гости на града могат да видят отново комедийния спектакъл "Нашата голяма френска сватба“ от Жан Жак Брикер и Морис Ласег.

В постановката на Асен Блатечки участват Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин,  Бойко Кръстанов / Евгени Будинов, Евелин Костова, Христо Бонин. Художник е Антония Попова, преводач - Добринка Стефанова.

Критиката твърди, че Жан Жак Брикер и Морис Ласег са едни от най-успешните тандеми в новата френска драматургия. Пиесите им се играят при изключителен зрителски интерес и отдавна са напуснали пределите на Франция.

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята. Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

Билети се продават на Билетна каса "МаскАрт" в ДК "Борис Христов".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).