Кандидати за депутати от ГЕРБ-СДС от Пловдив се срещнаха с жители на Лъки

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:35 / 30.03.2021
2034
Димитър Янев, Владимир Пильов,  Николай Стаматов, Асен Кичуков, Емил Топалов и кандидатът на СДС в листата Йордан Кръстанов заедно с областният координатор Георги Мараджиев, бяха на посещение в Лъки. Те се срещнаха с хората от населеното място, поговориха за проблемите, за предизборната кампания и актуалната ситуация с ковид пандемията.

Пред кандидатите жителите на градчето изказаха своята благодарност за всички отпуснати от правителството на Бойко Борисов средства за справяне със свлачища, срутища, отнесени пътища и подпорни стени, застрашаващи живота и здравето на много хора.

Въпреки неудобството, че участъкът е отворен само в определени интервали, хората споделиха и радостта си от факта, че 18 километровият път от Юговското ханче до Лъки се ремонтира. В момента се извършва увеличение на габарита на пътя до 7 м, укрепване на скални откоси и фрезоване. Започнато е и асфалтирането на участъка.

Кандидатите за народни представители споделиха с хората от Лъки, че правителството на Бойко Борисов винаги е помагало на общините според нуждите, без значение от кого са управлявани и дадоха за пример отпуснатите средства от Министерски съвет за Лъки само за последните 2 години.

14 хил. за възстановяване на транспортни разходи за училищно и предучилищно образование, 21 хиляди лева за допълнителни трансфери за целеви разходи, 450 000 за подпорна стена на пътя Лъки – Крушово – Манастир, 457 хиляди лева за срутището в село Дряново, по бюджета на община Лъки са отпуснати и над 500 хиляди лева за възстановяване на подпорна стена на ул.“Възраждане“.

Кандидат-депутатите припомниха и факта, че през този мандат беше направено много за образователната инфраструктура, за пътищата в цялата страна, повишени бяха заплатите на учителите, минималната пенсия стана 300 лева.

"Много се направи, но и много предстои“, коментираха кандидатите за народни представители и подчертаха, че за да се случат исканите промени хората трябва да бъдат активни на 4-ти април и да изберат номер 28 в интегралната бюлетина. И поеха ангажимент-при добър изборен резултат да не забравят малката община, а поне веднъж месечно там да има обществена приемна.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).