Има ли сериозен бизнес в Пловдив? Тези прекрасни момичета имат нужда от подкрепа!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
14:57 / 30.11.2017
11301
150 000 лева допълнително са нужни на героините от "Марица" - Пловдив за участието им в груповата фаза на волейболната Шампионска лига за жени. Това обяви днес мениджърът на клуба Борис Халачев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. По-рано през деня пловдивските общински съветници гласуваха 50 000 лева за целта, парите обаче се оказват недостатъчни, а сроковете - кратки. 

"Благодаря на Община Пловдив, че за пореден път ни помага, това означава много за нас", сподели Халачев. Той благодари на фирмите, помагащи от години на клуба, но се и обърна като цяло към пловдивския бизнес с молба за подкрепа.

"Днес гласувахме 50 000 лева, след Нова година ще помогнем още малко, сега обаче е времето Пловдив да демонстрира своята корпоративна и социална отговорност", коментира на свой ред кметът Иван Тотев, обръщайки се специално към най-новото сдружение, създадено преди месеци в града под тепетата - "Бизнесът за Пловдив" и подчерта, че когато има организация, хвалеща се с обороти за около 2 милиарда лева, то тя много лесно би могла да подкрепи отбора, нуждаещ се от средства в този решителен момент. "Призовавам ги категорично", заяви градоначалникът.

По думите му развиването на социалната и корпоративна отговорност е другата голяма задача на бизнеса, освен създаването на нови работни места. А именно - отговорността е отношението, което бизнесът има към Пловдив, подкрепяйки културни и спортни събития, подкрепяйки тези, които заслужават. 

"Би било много добре за гражданите на Пловдив, ако я има солидарността от страна на бизнеса. Така може по-лесно да подсигурим тези деца и те да продължат да мечтаят. Защото това са основно пловдивски момичета, започнали да тренират от малки и стигнали до 16-те най-добри в Европа. Успехът е невероятен."

От "Марица" пък очакват пловдивчани да продължат с уникалната си стимулираща подкрепа и да изпълнят зала "Колодрума" за първия домакински мач на отбора, който ще е на 13 декември. 



Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).