Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов пеят най-известните парчета от световното кино в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:31 / 29.06.2022
1078
След огромния успех на програмата "Да послушаме кино", включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще представят "Светът на киното в музика" в Пловдив на 30 юни 2022 г. от 21 часа на Летен театър Бунарджика.

Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга реалност. Концертът включва избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. Зрителите ще се насладят на незабравимите мелодии от "Имало едно време в Америка“, "Кръстникът“, "Убий Бил“, "Кабаре“, "Флашданс“, "Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин ("Модерни времена“) и много други.

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се качат и едни от най-добрите джазови музиканти в България - Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно въздействие е подготвена мултимедия от топ фотографа Васил Къркеланов, а новите аранжименти са на  Христо Йоцов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).