Голям пожар изпепели няколко къщи в Шекер махала

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:55 / 25.07.2021
12701
Сигнал за горяща къща в кв. Шекер махала е получен малко след 13 часа в оперативния център на регионалната дирекция на на пожарната в Пловдив.

Пристигналите три екипа поискали подкрепа от колеги, тъй като огънят, който тръгнал от улица "Лобелия" 6, бързо започнал да се разпространява по покривите на долепените една до друга къщи, а жителите на квартала пречели на пожарогасенето.

Към място на произшествието били насочени още 3 екипа от различни пожарни служби под тепетата. Жителите на квартала затруднили работата на огнеборците, започвайки да откачват построените съединителни линии за пожарогасене, пукайки и шланговете.

Наложило се е да бъде поискано съдействие от патрулни автомобили на полицията, които да подпомогнат с охрана работата на огнеборците. Към момента пожарът е потушен. В гасенето са участвали екипите на 7 пожарни автомобила, а три полицейски коли са обезпечавали обществения ред.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...
Кметът на Пловдив свиква партиите на консултации
МВР Пловдив лови нарушители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).