"Големите БГ рок гласове" озвучават Античния театър в Пловдив след броени дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:35 / 20.07.2021
2448
Fest Team и супергрупата "Фондацията“ представят в Пловдив след дни един изключително вълнуващ концерт със заглавие "Големите БГ рок гласове“.

Събитието е на 25 юли, неделя, на сцената на Античния театър в Пловдив. Началото е в 20.00 часа.  

Любими рок песни на три поколения българи, които всички знаят и пеят, ще звучат на Античния театър на концерта на група "Фондацията“ в симфоничен съпровод на Държавна опера-Пловдив, с диригент Константин Добройков.

"Големите БГ рок гласове“ е празник на БГ музиката, за който супергрупата "Фондацията“ със специалните си гости – Наско от Б.Т.Р., Звезди от АХАТ, Славин Славчев и Държавна опера - Пловдив са готови с повече от два часа класически хитове. Ще пеем заедно с големите български музиканти 120 минути легендарни бг рок бисери като "Черната овца", "Рок в минало време", Вкусът на времето", "Пак ще се прегърнем" и "Да погледна в теб", "Уморени крила", "Страхотен ден", "Малкият принц", "Две следи", "Клетва" и още много песни, част от житейския саундтрак на българина.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и всяка нота, белязала златните им музикални кариери, създават "Фондацията“ през 2013 година. От тогава супергрупата има в актива си стотици концерти – три турнета в САЩ и Канада, два европейски тура, едно азиатско турне в Тел-Авив, Кувейт, Катар, Дубай, Япония и Южна Корея, турне в Австралия и Нова Зеландия и правят първото околосветско турне на български изпълнители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...
Родни ученици, единият от Пловдив, с пълен комплект медали на меж...
Работник в голяма фабрика в Пловдив заплашен с уволнение, бил чле...
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).