Един от най-модерните комплекси в Пловдив вече с Акт 14

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
07:30 / 15.06.2022
16722
Строежът на компактната и елегантна жилищна сграда в близост до хотел "Санкт Петербург“ напредва с бързи темпове и вече притежава АКТ 14. Съвсем скоро ще се открои и модернистичната й фасада, която освен с красив външен вид се отличава и със специални технически характеристики за атмосферен обмен. Премиум качеството на строеж е заложено във всеки детайл и изпълнение, а жилищната концепцията е ориентирана към висок стандарт и максимален комфорт.

Сградата е проектирана спрямо спецификите на Пловдив и неговия климат, затова част от апартаментите се предлагат с просторни, панорамни тераси.

Търговските пространства, разположени на кота нула, са предвидени да предоставят спектър от качествени услуги и развлечения за живущите в сградата и района.

Местоположението на SP Residence е следващото предимство в избора на търсещите качествено жилище в отлично развит, централен район на града. Сградата се намира в един от най-комуникативните райони на квартал "Кършияка“ с бърз и лесен достъп от и до бул.“България“ и ул.“Победа“.

Търговската политика на SP Residence осигурява гъвкави условия за закупуване на жилище както с помощта на изгодни месечни отстъпки от цената на апартаментите, така и със специални преференции за банково кредитиране, и индивидуално отношение към всеки клиент.

За повече информация:

0886 01 01 01 и 0888 033 044

www.spresidence.bg

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).