Днес е изпитът по родолюбие организиран от ВМРО

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:05 / 24.05.2009
2362
В деня на българската писменост- 24 май, ВМРО ще проведе традиционния си Изпит по родолюбие на сцената на "Концертна зала" с начало 13:00 часа. Първокласници от 24 пловдивски училища ще отговарят на въпроси от Патриотичното букварче. В журито са поканени да участват: Кметът Славчо Атанасов, Бойко Ватев- народен представител; Слави Георгиев- общински съветник; Любен Дилов- син; Пловдивският митрополит Николай; Валентин Минев- издател; пловдивският омбудсман Юлия Юрдекова. Всяко дете, участник в програмата ще получи подарък, а за всички в залата ще има огромна торта. В програмата ще участват изпълнители от НУМТИ и от АМТИ.

Патриотичното букварче бе създадено по идея на кмета на гр. Пловдив и е прието като помагало от Министерството на Образованието. Раздаването на книжката в началото на учебната година на първокласниците в града се превърна в традиция.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Един от най-великите изпълнители за всички времена е на почивка в...
Днес деца от цялата страна се събират в Стария град
В Пловдив започва пръскане срещу хапещи насекоми
Млад мъж на 21 години потроши магазин в Пловдив
Догодина пътуваме до морето с частни влакове на пловдивска компан...
Силен дъжд над Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).