Деца от цялата страна пристигат в Стария град 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 04.06.2022
2096
Днес и утре в Стария град на Пловдив започва за 23-ти път "Панорама на детското творчество“. Темата тази година е ".Вълшебните багри на природата". Пъстрото събитие с участие на талантливи деца от цялата страна е подарък за децата, жителите и гостите на град Пловдив от сдружение "Духовно огледало“.

В зоната около Къщата на д-р Стоян Чомаков, в която се помещава постоянната експозиция на Златю Бояджиев ще видим музикално дефиле на Детски духов оркестър "Джуниър бенд" - Велико Търново, много концерти и ателиета по приложно изкуство на открито. В събота и неделя програмата започва от 10:00 часа и продължава до 18:00 ч.

"Панорама на детското творчество“ 2022 се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, програма "Еразъм +" на ЕС и Център за развитие на човешките ресурси. Тя е част от програмата на традиционния "Празник на детето в Стария град“, организиран от ОИ "Старинен Пловдив“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...
Бляскава церемония събра известни особи в Пловдив
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).