Да напълним специално маркирани колички в "Метро", "Кауфланд" и "Лекси"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:50 / 19.04.2021
11199
Пловдивчани даряват за хора в нужда за поредна година чрез кампанията "Купи и дари". Дарителската кампания е начин да покажем своята съпричастност и подкрепа към тези от нас, които са принудени да се задоволят с по-малко дори по време на най-светлите празници. 

Събраните продукти ще бъдат разпределени в пакети и ще бъдат дарени на уязвимите домакинства за Великден. Организатори на кампанията са младежките организации Ротаракт Пловдив, Ротаракт Пловдив-Филипопол и Интеракт Пловдив-Филипопол, занимаващи се с хуманитарни цели.

Желаещите да се включат в кампанията могат да го направят от 19.04. до 25.04., като оставят своето дарение в специално маркираните колички, разположени в следкасова зона в магазините на веригите "Метро", "Кауфланд", "Лекси" в Пловдив.

Нека заедно да допринесем за топлината и уюта по празниците на хората в нужда. С един малък жест можем да направим толкова много!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки
Хиляди остават без вода в Пловдив и региона


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).