Цяло пловдивско село се мъчи без вода, от ВиК се правят на "дръж ми шапката"

Автор: Георги Кирилов
Коментари (1)
16:00 / 22.08.2020
9236
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да сигнализира за сериозен проблем с липса на вода. Даваме му думата сега:

"Здравейте! Надявам се да разгласите за проблема ни, защото се случва всеки уикенд и дано това безобразие да спре. Намираме се в село Сърнегор, което е на около 40 км. от Пловдив (община Брезово). Абсолютно всяка събота и неделя цялото село е без вода и това продължава цяло лято. Снощи (петък, 21 август) водата спря към 21,00 часа и естествено, в момента също няма.

Звънях няколко пъти на ВиК и оттам ми обясняват, че уж правили в петък някакво "обезвъздушаване“ и водата би трябвало вече да си тече нормално. Да, ама не. Правят се на "дръж ми шапката“. Вече почнахме да се съмняваме, че правят някаква далавера и я "отклоняват“ или "продават“ за поливане. Просто нямам идея защо това се случва всеки уикенд.

Ако и вие станете свидетели на нещо, което според вас заслужава да бъде публикувано, можете да ни изпращате сигнали, снимки и видеа на електронната ни поща novini@plovdiv24.bg, на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).