Читателка: Всичко се случи заради ром, минал на червено!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
08:53 / 17.12.2012
9760
Читателка на Plovdiv24.bg внесе повече яснота около инцидента с автобус на масовия градски транспорт, при който в събота пострада 62-годишна жена. Ето какво пише пловдивчанката:

Само да уточня, че въпросната жена, пострадала в катастрофата от събота, е свекърва ми. И не, шофьорът на автобуса не е говорел по телефона, не е бързал да изпревари конкуренцията и тем подобни. Истинската причина за катастрофата е следната:

Шофьорът на рейса е набил спирачки, за да избегне катастрофа. А катастрофата е била предизвикана от ром,минал на червено и засякъл пътя на друга кола...
 
Припомняме и официалното съобщение за инцидента на ОД МВР Пловдив:

В събота 62-годишна пловдивчанка пострада в автобус от градския транспорт в Пловдив. Инцидентът е станал около 13,30 часа при рязкото спиране на автобус "Мерцедес", който се движил по кръстовището между бул. "Цариградско шосе" и ул. "Ландос".

По първоначални данни шофьорът С.С. /42 г./ от Харманли бил натиснал внезапно спирачка, за да предотврати катастрофа с друго превозно средство. Тогава една от пътничките изгубила равновесие и паднала на земята. Пострадалата е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота.

При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача на автобуса. По случая работи сектор "Пътна полиция" - Пловдив.


Виж коментарите (17)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...
Репортерка на bTV излезе да пазарува за Великден в Пловдив, показ...
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Ето на това се казва нахалство
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).