Чисто голи момичета снимани от баща си в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
21:18 / 20.03.2019
54348
Пловдивчанин е карал дъщерите си, които са на 6 и 7 г., да се събличат чисто голи, за да ги фотографира. Самият той също се снимал в неприлични пози заедно с децата си. Все още не е ясно дали скандалните кадри са били качвани в порнографски сайтове. В момента по случая тече проверка от полицията, сезирани са прокуратурата и социалните служби.

Това съобщиха от организацията за защита на жертви под тепетата. Там майката на момиченцата е потърсила помощ, тъй като била подложена на психически и физически тормоз от съпруга си. Тя признала и за разголените снимки на децата си, които открила в компютъра и в мобилния телефон на бащата. Юристите на организацията веднага информирали правозащитните институции.

Жената е получила съдебна заповед за незабавна защита от домашно насилие и мъжът й е изведен принудително от семейното жилище. Забранено му е да приближава жена си и дъщерите си и да прекрачва прага на апартамента им, пише "24 часа". "Сексуалното посегателство върху деца зачестява. През лятото ще бъде пусната онлайн платформа, където ще могат да се подават сигнали за такива случаи, включително и анонимни.

Идеята е пострадалите да не се притесняват", обясниха от пловдивската организация. Адвокати ще консултират жертвите какви мерки да предприемат и ще водят безплатно делата им. Финансирането е по европейски проект за подпомагане на непълнолетни и възрастни, които са преживели изнасилване или блудство. На платформата ще е качена и информация с телефони и адреси на компетентните органи.

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).