Благотворителен турнир събира средства за деца на загинали полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:19 / 15.06.2022
1560
Десетки служители от полицията, пожарната и затвора в Пловдив се състезават в благотворителния спортен турнир под надслов "С обич за децата в памет на бащите герои", който се провежда днес и утре на многофункционалния комплекс на Младежкия център на гребната база. 

Станалата вече традиционна кампания в града под тепетата се организира с подкрепата на ръководството на областната дирекция на МВР от представителите на регионалните дружества на Синдикална федерация на служителите в МВР, а тази година в нея участват и съмишлениците им от Синдиката на затворите в България. 

Целта на инициативата е да се наберат финансови средства в помощ на деца на загинали и пострадали по време на работа служители от подразделенията на МВР и Министерство на правосъдието в Пловдивска област. Преди старта на състезанията по футбол на малки врати, плажен волейбол и тенис на маса униформените почетоха с едноминутно мълчание паметта на колегите, които отсъстват завинаги от техните редици. 

В краткото си приветствие към участниците Красен Властанов, член на управителния съвет на СФСМВР, изрази своята признателност към всички, които отварят сърцата си за каузата и стават съпричастни със съдбата на семействата, загубили свой близък. 

От името на организаторите той отправи благодарност към Община Пловдив за безвъзмездно предоставените игрища, към пловдивските фирми, подкрепили с финансови средства инициативата и към адвокатите от пловдивската колегия, които се включват със свои представители в турнира. 

За доброто настроение се погрижиха прекрасните момичета от танцова школа "Терпсихора".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).