Абсолвенти засадиха още фиданки по алеята на ВУСИ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:16 / 03.06.2022
900
Aбсолвентите от випуск "2022" заедно със Студентския съвет на Висшето училище по сигурност и икономика и студенти от други курсове продължиха традицията да засаждат дръвчета във вече създадената алея.

Инициативата стартира от завършилия миналата година випуск на Висшето училище по сигурност и икономика. През 2021 г. по повод на Деня на Земята абсолвентите засадиха пет фиданки липа и една фиданка гинко билоба в близост до сградата на вуза, с което поставиха началото на Алеята на ВУСИ.

Тази година по повод на Световния ден на околната среда – 5 юни, абсолвентите от Випуск 2022 засадиха пет дръвчета липа. Инициативата бе подкрепена от ръководството на вуза и от Студентския съвет. "Опазването на околната среда е важно за мен и се радвам, че съм част от това събитие и че мога да допринеса за озеленяване на района“, сподели Нонна Благова – четвъртокурсничка във ВУСИ.

Представители на община Пловдив – район Южен, и ОП "Паркове и градини“ също оказаха своята подкрепа на абсолвентите и висшето училище. Заместник-кметът на район "Южен" Атанаска Тунтова също засади няколко дръвчета. "Радвам се, че инициативата продължи и през тази година, и искрено вярвам, че тя ще продължава и занапред“, сподели тя.

С усмивки на лицата и удовлетворени от свършеното абсолвентите от випуск "2022" оставиха своята следа и обещаха, че ще се връщат тук, за да наблюдават развитието на Алеята на ВУСИ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).