10 нови пейки в междублоково пространство на бул. "Свобода"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:04 / 22.07.2021
1254
Десет нови пейки са монтирани в междублоковото пространство на бул. "Свобода“ №19-31, след като живеещи в квартала граждани настояха за това в писмо до "Градини и паркове“.

"Стремим се да реагираме бързо на всеки получен сигнал и да съдействаме на хората, които със своя личен труд допринасят за облагородяване на междублоковите пространства“, коментира директорът на общинското предприятие Веселин Козарев.

По думите му жителите на това кътче от Пловдив полагат грижи за зеленината, сами са засадили дръвчета и храсти. Мястото е оживено, има детска площадка. От много години насам обаче там почти са липсвали пейки, на които да се седне под сянката на големите дървета. Козарев смята, че поставянето на новите пейки помага за решаването на този проблем.

Той подчерта, че освен доброто поддържане на представителните големи паркове и градини в града предприятието засилва вниманието си и към вътрешнокварталните пространства.

Телефонът на ОП "Градини и паркове“ е 032/624 301.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).