Македония поставя огромно знаме на границата с България, иска тяхното да е по-голямо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
09:17 / 22.11.2012
2641
Скопска компания лее огромен пилон, на който ще бъде поставено македонското знаме на граничен пункт "Деве баир" на границата с България, предаде македонското електронно издание Прес 24 като се позовава на вестник "Вест". От правителствената служба за общи действия са потвърдили информацията и са уточнили, че става дума за 60-метров пилон. Изданието посочва, че македонското знаме в момента се вее на 30-метров пилон, а българското на 40-метров. От правителството заявили, че нямали намерение македонското знаме да бъде по-голямо от българското, а пилона е подарък от компанията, която е спечелила търга за пилоните из цялата страна.

"Ако българите искат тяхното знаме да е по-голямо от нашето, ще трябва да направят пилон от 75 метра", коментира изданието и изтъква, че поставянето на знамето идва след като управляващата албанска партия ДСИ поставя гигантски знамена в места, където живеят албанци.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (11)
Още новини от Международни новини:
Богати държави печелят милиарди от парите, които дават на по-бедн...
Анализатори: Защо точно Раиси?
Мегасделка за 3,5 милиapдa eвpo
ЕС санкционира руски медии
Отново оперираха премиера на Словакия
Самотни майки: Детето не се нуждае непременно от мъж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).