Стефан Данаилов пресъздаде "Дами канят" в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:54 / 01.07.2009
3208
Като в култовия си филм "Дами канят" Стефан Данаилов беше заобиколен от много дами снощи в хотел "Санкт Петербург" и имаше възможност на всяка една от тях да каже "Знаеш ли, че имаш страхотни очи". Господи, колко жени, и колко са хубави. Тук има само 72-ма мъже. По-силната част от двата пола е женският, с тези думи проф. Стефан Данаилов откри благотворителната вечер с мото"На чаша вино и целувка с Ламбо", организирана от жените социалистки. Лятната градина на хотела едва побра стотиците млади и по-възрастни фенки на любимеца на няколко поколения Стефан Данаилов. Това провокира актьора да обяви, че има намерение да създаде фен клуб "Ламбо".

Всяка една от дамите имаше възможност не само да се порадва на Ламбо, но и да се включи в благотворителния търг на култови филми с негово участие - "На всеки километър", "Черните ангели", "Нона", "Търновската царица", "Топло", "24 часа дъжд", "Борис I" и "Дами канят". Филмите бяха от личната колекция на актьора, а най-скъп се оказа "На всеки километър", който беше продаден за 1400 лв. Поканените гости имаха възможност да направят и дарения. Събраните средства ще бъдат вложени за създаването на енциклопедия за Пловдив по идея на министъра на културата и водач на листата на Коалиция за България за Пловдив-град Стефан Данаилов. Резултатът от благотворителното събитие на сезона под тепетата е 18 115, 10 лева - 5 500 лева от наддаването за филмите от личната колекция на професор Данаилов, а останалата сума от доброволни дарения.

"Гравитационно подсиленият" Ламбо възхити почитателките си не само с актьорски умения, но и с изключителната си дарба на певец и танцьор. С бурни овации бе посрещнато изпълнението му на виенски валс с примата на Московската балетна трупа Влада Парфенова. Каква гледка, възкликна танцьорът, след като пое в ръце крехката си партньорка. Стефане, завиждам ти, извика възрастен господин. До късно през нощта Ламбо забавлява гостите си. Заедно с композитора Найден Андреев, когото обяви за "личен композитор", Стефан Данаилов изпя песента "Без сълзи". Специално за вечерта пристигна естрадната прима Маргарита Хранова. С Марго ще изпълним "Моето мъжко момиче" - едно парче, с което аз през 1986 година дебютирах, каза Ламбо и след като свърши песента, се обърна към съпругата си с думите "Ето това е моето мъжко момиче". Маргарита Хранова и Найден Андреев пожелаха успех на Стефан Данаилов и Коалиция за България на изборите в неделя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (190):
13.10.2009 Националното следствие се заема с гласуването в Турция
22.09.2009 От днес в Пловдив тръгна преврат в Демократичската партия
14.08.2009 БСП и Синята коалиция дали по 2 милиона за кампаниите си
11.08.2009 Захари Георгиев сдаде лидерския пост в БСП - Пловдив
06.08.2009 Бойко Борисов: Ще оправдаем гласуваното ни доверие
29.07.2009 Менда Стоянова оглави бюджетната комисия
Още новини от Любопитни новини:
Иво Аръков си стегна багажа, обяви нещо гандиозно
Днес една от най-големите сексикони на Холивуд става на 94
Шеф Андре Токев: Хората да не се отказват в най-трудните си момен...
След присъдата на Доналд Тръмп проговори дъщеря му Иванка
Една от най-популярните тв водещи у нас показа снимка от бала си
Болестите, които ни "пазят" работното място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).