Пловдив става столица на българския рок на 13 и 14 май

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
15:04 / 04.05.2011
6242
Пловдив отново ще стане столица на българския рок на 13 и 14 май. Емблематични имена пристигат за участие във феста, който ще се проведе под патронажа на кмета Славчо Атанасов. За втора поредна година организатори са Stagebull и Община Пловдив. Стадион " Христо Ботев" е мястото на събитието.
На 13 май на сцената първи ще се качат момчетата от Групата на Пецко, след тях пловдивчани ще могат да чуят една от първите метъл групи в България - Епизод. С пълна сила най-мащабният рок фест, организиран у нас, ще продължи с изпълненията на Милена Славова и специалното участие на Личо Стоунса. Вечерта ще завърши с гигантите на българската сцена - група Сигнал.

На 14 май феновете ще могат да видят и чуят група Кофеин, Черно Фередже и група Соларис. За финал - Конкурент и БТР. Водещ на рок феста ще е Светльо "Хиподилски" Витков.
Организаторите обещават много рок настроение, качествен звук и светлинни ефекти.

Билетите за фестивала са еднодневни, като първите 99 билета ще са на цена от 4 лв., всички следващи са от по 5 лв. Цената за билет, закупен на място в деня на концерта ще е 8 лв. Билети могат да се купят на мястото на събитието - стадион "Христо Ботев".

Виж коментарите (28)
Още новини от Любопитни новини:
Победител във "Фермата" стана татко на момче
Цънцарова изпадна в доста неудобна ситуация по време на ефир
Мони Бонбони крие бременно коремче?
Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксе...
Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си
Тази звездна двойка е на път да изненада всички


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).