Трифонов: Трябва да бъде изчегъртано това, което направи ГЕРБ, БСП е част от статуквото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:39 / 08.05.2021
9034
"Няма тайнственост в "Има такъв народ". Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да правиш това, което ти поверява морала. Голяма част медиите са покварени." Това заяви Слави Трифонов пред БНР.

"Сега свободата е в интернет, вестниците са собственост, телевизиите също. След като избора е в мен и в моите колеги, да се държим, както трябва."

"Не мога да отговаря директно дали ще съм следващият премиер. Не съм имал намерение да взимам власт и да стана депутат. Просто искам това, което е морално - да стане законно. Благодарение на тоя политически ход, ситуацията сега е различна".

"Трябва да бъде изтрито това, което направи ГЕРБ. Това е немислимо, недопустимо. Трябва да има свободно, нормално отношение като в една нормална европейска държава. Независимо кога - това ще се случи. Това е логичният път на една нормална европейска държава."

"Ще направим коалиция в зависимост какво суверенът реши. Не обичам да говоря в условно наклонение. Ще видим на 11 юли. Ти да не си оракул, че да знаеш, че пак ще бъде същото", обърна се той към Петър Волгин, който го интервюира.

"БСП е най-слабата и беззъба опозиция в последните 30 години. БСП е част от статуквото. Корнелия Нинова превърна БСП в малка партия."

"В България най-десните взеха най-левите решения, а най-левите взеха най-десните решения."

"За "плоския данък" съм. От тази гледна точка съм десен. Но аз съм практичен, водя се от интересите на българския гражданин".

"Ние трябва да бъдем лоялни партньори на НАТО и Европейския съюз. С Русия винаги ще бъдем по един или начин свързани."

"2,5 милиона българи се изразиха ясно за мажоритарния вот. Не може да стане от днес за утре. Трябва да мине достатъчно време, за да се реализира това, което иска суверенът. Това нещо ще се случи. ГЕРБ предлагат нещо, което е невъзможно да се случи. Не може да ремонтираш колата си за 5 минути. Никога нищо през живота си нищо не съм обещавал.

"Не мога да приема, че има хора, които са се самозабравили. Станах свидетел как Лъчо Мозъка от ГЕРБ каза на ген. Атанасов "Ей, гном, внимавай, че пак ще получиш инсулт"

"Президентските избори са ми твърде далече във времето. Не мога все още да кажа дали ще имаме кандидат."

"Историята го показва... Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах... Имам щастието да общувам с хора, с които гледаме в една посока. Не взимам самостоятелни решения, търся съвети, мнения“.

Виж коментарите (6)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).