Собственик на кръчма заплю рускиня, мразил Русия!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
11:20 / 28.06.2019
6903
Рускиня, която е била с децата си, буквално е била заплюта от собственик на ресторант в Слънчев бряг, пише руското издание life.ru. Олга М. за първи път е на почивка със семейството си в България. След като съпругът й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в конфликт с мъж, който заявил, че мрази руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна приятелка се разхождали из курорта. В един момент те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  защото иначе трябвало да слязат на пътното платно.

В този момент при нея дотичал мъж, който се представил като собственик на ресторанта. Той започнал да я заплашва и да я обижда. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът започнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

"Той започна да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, но той започна да ми крещи: "Махай се оттук“. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всякакви расистки изказвания“, разказа Олга пред руското издание.

"Вече се вижда на видеото – дойде приятелката ми, която се застъпи за мен и започна да говори с него на английски, че не бива да се държи така. Той казваше: "Вие сте противни граждани, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят само украинци. Руснаците изобщо не ги уважавам“, добави Олга.

След инцидента Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната жалба в местната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание завършва публикацията си с думите: Точно днес Лайф разказа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия по повод на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините. Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

Виж коментарите (43)
Още новини от Национални новини:
Проф. Кантарджиев: Ако детето е било в контакт със заразен с кокл...
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
Експерт: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Обявиха кредитния рейтинг на България 
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).