Полицията описа ада край Бургас и съобщи кои са петимата загинали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
17:36 / 24.06.2017
11307
На 24.06.т.г. около 13.55 ч. на пътя Бургас - кв. "Ветрен", в района на км. 488 +0, възниква тежък пътен инцидент, при който "Фиат Пунто", с бургаска регистрация, управляван от 68 годишна жена, навлиза в насрещната пътна лента, по която пътуват автомобили от Бургас в посока София / вероятно навлизането е осъществено при вход за кв. "Ветрен" непосредствено до края на автомагистрала "Тракия"/, като допуска челен сблъсък с "Рено Сценик", със софийска регистрация, управляван от 46 годишния В.А. от София.

Вследствие на инцидента е засегнат и още един лек автомобил - "Опел Корса", с кърджалийска регистрация, управляван от 42 годишния Я.С. С "Фиат" се придвижвали две жени - на 74 и 62 години и двама мъже - на 87 и 78 години, които заедно с 68-годишната водачка загубили живота си /четирима от тях починали на място, а една от жените починала впоследствие в болницата от нараняванията си/. 

Водачът на л.а. "Рено" - В.А. е откаран и настанен за лечение в отделение "Реанимация" на болница "Бургасмед" с повърхностна травма на главата, травматичен шок и фрактура на левия крак / в областта на капачката на коляното и бедрото/. Движението в пътната отсечка продължава да е затруднено, като трафика се отбива през надлез "Джъмбо" в посока "Лукойл", с. Свобода, Камено и автомагистрала "Тракия".


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (29)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).