Доведеният син на Ламбо: Има два вида хора на света - Стефан Данаилов и останалите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:40 / 30.11.2019
5521
"Откакто започна да преподава в НАТФИЗ, му казват "мастър", което много мразя. Думата означава и "господар", а той е учител. Аз му казвам "бос" след филма "Кръстника". Това каза  доведеният син на Стефан Данаилов - операторът Росен Цанков. 

"За мен има два вида хора на света - Стефан Данаилов и всички останали. Той ме е научил на всичко. Това, за което се сещам веднага е: "Никога не сядай на една маса, на която не можеш да платиш цялата сметка." Казвал ми е да работя здраво до 35 години, а после да мисля за пари", разказва Цанков.  Той споделя, че именно Стефан Данаилов му е помогнал да оцелее, когато се е разболял тежко.   

"Оказа се, че трябва да се намери едно лекарство. Това беше в много тежък период за него, когато по улиците го псуваха и го наричаха "червен боклук". Той отиде, тропна на една врата и каза, че синът му умира и трябва да намери това лекарство. Изпратиха специален самолет за четири флакончета от това лекарство. Той ми спаси живота", допълва Цанков. 

"Единственото бащинско държание, което е имал към мен, е било когато се напих и повърнах в куфара си, а той дойде и ми заби шамар. През останалото време се е държал приятелски и е уважавал факта, че баща ми е Вили Цанков. Все пак живееха заедно", каза още той пред bTV. 

"В началото на рака той пушеше и пиеше. Аз му казвах: "Бос, ти тоя рак го караш като хрема", продължи Цанков, като допълни, че според него Данаилов си е отишъл щастлив от този свят. 

"Не успях да му кажа "сбогом". Но ако сега имам възможност, ще му кажа само една дума и тя е... "бос", завърши той, козирувайки с насълзени очи пред камерата. 


Виж коментарите (8)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).