ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев с гневно отворено писмо до премиера и вътрешния министър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:55 / 01.08.2016Коментари (54)14190
© Plovdiv24.bg
Обединени фракции "Бултрас" излязоха с гневно отворено писмо писмо до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова. Повод за реакцията на феновете на Ботев са действията на полицаите при арестуването на 32-годишния Йордан Запрянов, който нахлу на терена на стадион "Лазур" по време на градското дерби с Локомотив.

Plovdiv24.bg публикува отвореното писмо без редакторска намеса:

Следващите редове не са декларация, а по скоро отворено писмо към власт имащите и по скоро до премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

В събота на стадион "Лазур" в Бургас, където само преди година се проведе Европейското за юноши, пред очите на хиляди очевидци имаше силно превишаване на полицейски правомощия. Дебело подчертаваме, че не защитаваме и не толерираме действията на нахлулия на терена привърженик на Ботев Пловдив, който ще донесе санкции на нашия клуб, но и ще понесе вината си пред съда.

Но ние искаме да попитаме - беше ли нужно толкова брутално отношение към паднал човек с поставени белезници? Ако така ясно се показа как действат органите на МВР и то пред хиляди очевидци, какво остава, когато няма свидетели? Така ли раздават правосъдие вашите служители г-жо Бъчварова? С тази жестокост, как искате хората да уважават вашите служители, носители на реда и стабилността? Това ли се нарича - ред, да пребиеш паднал човек и то с ритници?

Почти всеки път служителите на "реда" се крият зад анонимността на пагона и фуражката. Tози път обаче искаме да попитаме вашия служител, който е бивш ръководител на КАТ Пловдив - Радослав Начев и който цяла България видя ясно как посяга и рита пръв, по особено жесток начин падналия и закопчан с белезници човек - така ли е инструктиран да действа? Това ли е начинът да се издигне в кариерата си и сега когато е отстранен от "доходоностната" служба в КАТ и пратен да се разправя с фенове в злобата си, така ли ще действа и занапред...

Обединени фракции "Бултрас"

Още по темата: общо новини по темата: 71
19.08.2016
04.08.2016
03.08.2016
03.08.2016
02.08.2016
02.08.2016
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Трендафил Акациеф
премахни филтъра

0
 
 
Коментарите на фона на декларацията са ви много пошли. Защитавате полицията, при положение,че човекът го бият по-начин, който ако вие биете животно ще ви арестуват. Срам пред 10ки хиляди зрители и още повече по-телевизията. Срам за хуманните иначе,както винаги фуражки.В декларацията също ясно хората са нашисли,че никой не застава зад поведението на фенът, а вие говорите що вас не са ви били, ами утре може да НИ бият за това, че сте си забравили свидетелството за управление на МПС. Циганите колят и бесят поколенията, които са Ви отгледали, ама тях не ги бият. Стига глупости... Полицайте в днешно време са символ на глупостта,корупцията и ниската интелигентност, не защото някой нахлул на терена, а защото те така действат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: