ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" не пускат Стоилов в Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 07.05.2014Коментари (40)6264
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пд) няма намерение да се разделя със Станимир Стоилов. До края на седмицата предстои среща на треньора с висшето ръководство на клуба, която може да провали плановете на Левски. "Сините" от месец чакат Мъри, което няма да стане без раздяла с "канарчетата". Стоилов си има договор с клуба от Пловдив, пише в. "Труд".

Само драстичен фенски натиск или гръмовен провал на финала за Купата с Лудогорец на 15 май може да създаде предпоставки Ботев да скъса с Мъри. Вариант №2 за Левски е Димитър Димитров. Треньорът, който е пред изпадане с Черноморец, също може да бъде отнет за "синята" кауза от Ботев.

От раздялата с Александър Александров преди месец Херо е вариант за спортен директор на "канарчетата". Ситуацията е в развитие, но е под сериозен въпрос събирането на мечтаното "синьо" трио Гонзо - Мъри - Херо. Георги Иванов вече обяви, че се връща като спортен директор на "Герена".

Още по темата: общо новини по темата: 13
06.05.2014
03.05.2014
24.04.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на emo_75
премахни филтъра

+3
 
 
Явно некадърника Стоилов си има сериозно лоби тук.Според мен той ще си замине от Ботев в края на сезона.Просто в момента се пускат статии като тази за да не се създава напрежение преди финалния мач за Купата...А иначе мисля постоянно за това, опитвам се да проявя разбиране към инакомислещите, но въпреки всичките ми усилия не мога да разбера хората, които подкрепят Стоилов, на какво се основават?!?! Вече почти година и половина е в Ботев и равносметката им каква е-по-добре ли заиграхме, по атрактивно ли или има нещо друго?!?! И моля да не ми се изтъкват доводи от сорта, че в Ботев се правели огромни инвестиции в базата и в стадиона, защото Стоилов няма абсолютно никаква заслуга за случващото се.Най-много да продължи да гони хора от стадиона-и от новия-а виждаме, че вече и в Коматево не винаги успява да се напълни...
+5
 
 
Как може въобще някой да защитава това хасковско недоразумение?????за 18 мача навън имаме само 5 победи едната служебна!Със тези играчи и парите които бяха хвърлени за тях това е повече от плачевен резултат!В първата седмица няма по слаб отбор!И то победите са срещу отбори като Черноморец ,Славия ,Нефтохимик с буфрите служебна и срещу Черно море в мач без значение и за двата отбора и то победа дошла след ГОООООЛЯМ ЗОР!За мен това е тотално провален сезон и за всичко е виновен "специалиста" от Хасково
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: