ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Ботев осъжда категорично случилото се на вчерашното дерби в Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:58 / 20.04.2014Коментари (72)11312
© Plovdiv24.bg
В официалния сайт на Ботев излезе декларация от президента, свързана с вчерашните ексцесии на дербито:

В навечерието на един от най-светлите християнски празници, футболният двубой между "Локомотив" Пловдив и "Ботев" Пловдив се превърна в арена на безцелна агресия и необуздано хулиганство.

Разбираме любовта на феновете, техните пристрастия и огорчения. Хвърлянето на камъни и бомбички от маскирани обаче е проява на малодушие и липса на мъжество. Когато това се случва срещу незащитени хора на терена и е уродлива форма на примитивизъм и безотговорност, това няма нищо общо с любовта към футбола и спорта.

Разчитаме, че БФС ще предприеме всички необходими действия за изкореняване на подобни прояви!

Пловдив е бил винаги символ на толерантност - между религии, култури, етноси.

Дълг на двата клуба и техните фенове е да възстановят нормалните отношения и атмосфера при провеждане на футболни мачове. Едни от най-старите и обичани футболни отбори трябва да станат пример за спортсменство и уважение към играта. Това е по-важно от победите и класиранията, нравствеността и човешките отношения трябва да са бъдещите победители.

ПФК Ботев Пловдив

Президент: Иван Джиджев

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на kanary1912
премахни филтъра

+8
 
 
Айде питайте бабите и дядовците ви!От баба ми знам която е на 91 години,че навремето където е сегашния парк лаута е имало масово гробище за болни от тиф!От там ли идва зомбираноста на фенчетата под 35?Едва ли,защото навремето нямаше огради стадиона беше пълен и от едната агитка можеше спокойно да идеш до другата с шал на врата-най много бъзици да остнесеш - та нали бяхме и ние и те в едно училище, та нали бяхме в една махала, та нали сме от едни град!!!Винаги е имало спортна злоба -нормално,но омразата ви към Ботев не знам Бонев ли кой я насади,но тя ще ви погуби!Омразата към Ботев ви е по-голяма от любовта към вашия отбор!И ние не ви обичаме, но аз се радвам когато биете шопите а вие не.На Ботев-Миньор отидохте в гостуващата агитка и ви набиха и изритаха като мръсни кучета защото не ви е там мястото.Чупите коли и крадете- вчера пред рестораната При-Сандо- на невинна жена стъклото на колата долу!Тя какво ви е виновна или мразите целия град.Имате проблем и сега не е с Ботев а с истинските Локомотивци от 1936 а не от 1926!15 годишно дете!!!! Ми идете и набийте една детска градина-ще сте гордоста на града!!!!!Познавам разбира се много локомотивци и са над 30 щото аз съм на 37 и се радвам,че се разграничават и осъждат вашите действия както вчера по трибуните така и после и се чувстват излъгани.Предния път когато ги изпитвахте-унижени.Имам колега цял живот от Локомотив когато потниците продаваха билети му казал един:Няма да ти дам щото не те познавам.Миналата година в Бургас лятото с Черноморец -Някъв татуиран изгони от стадиона човек на 50 щото не бил пляскал!!!!!Та Човека е 2пъти повече локомотивец от ония татуирания на 25 !Е,сега изгонихте всички вкючително и себе си:)Винаги ще сте 2ри ,защото никога няма да биете Барселона и Байерн Мюнхен:)иНикога няма да имате публика такава като на Ботев!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез: Нямаше как да използваме всички играчи, искаме да се борим на два фронта
Ощетиха ли съдиите Ботев в мача с ЦСКА 1948?
Ботев пак не успя да бие ЦСКА 1948, отмениха късен гол на "канарчетата"
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Тенисистка на Локомотив 1924 (Пловдив) спечели турнир в Асеновград
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: