ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чечо: В Коматево ще стават убийства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 10.03.2014Коментари (26)7546
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локо София Стефан Генов избухна пред "Тема Спорт", че на базата на Ботев Пловдив в Коматево големи мачове не могат да се играят. След дву­боя между двата тима в събо­та следобед наставникът на червено-черните бе ударен с бутилка от фен на домакини­те.

"Ухото ме боли много, въз­палено е. Главата ме боля сил­но сутринта, но вече е по-доб­ре. Извадил съм си медицинско, но не искам да се занимавам с тези работи. Малко са ми мо­ите грижи с отбора, та и с това да се разправям. Хората ми дават съвети да го съдя, знам го кой е - Челсито (б.а. -известният фен на Ботев Пд Гошо Челсито). Той е един ре­цидивист. Има ли смисъл?! Аз съм пловдивчанин и не искам по този начин да навредя на Ботев, но за съжаление такива простаци и лумпени провалят всичко", коментира специали­стът.

"Локомотив София няма да подава жалба срещу Ботев Пловдив. Ние мислим за чисто футболните неща. Пострадах за това, че съм бил в Локомо­тив Пловдив. През цялото време не ме оставиха да си видя отбора. Като станех от ска­мейката, и към мен веднага по­литаха монети, запалки, сем­ки. Това, че позволиха на Ботев Пловдив да домакинства в Ко­матево, е много голяма греш­ка. Там големи мачове не мо­гат да се играят. Да, срещу Нефтохимик или Лудогорец, които са с 200 човека публика, става. Но срещу Локомотив Пловдив ще стане война. С Левски и ЦСКА също. Казвам ви, ще стават там убийства. То­ва не е пригоден стадион за дерби мачове. Да, уникална тренировъчна база е. Няма спор, но пак казвам, мачове там не бива да се играят. Ще го разберат, когато стане бе­лята. В България сме царе на това да се вайкаме, след като е станало най-лошото, вместо преди това да вземем нужни­те мерки", бесен бе Генов. Той се върна и към самия двубой с канарчетата, загубен с 1:4.

"Не заслужавахме да загубим от Ботев, съжалявам. Ако бях­ме вкарали втория гол, те отиваха на този резултат. Но така е във футбола. Ботев имат класни играчи, които умеят да реализират ситуа­циите си, докато ние не мо­жахме да си вкараме положе­нията, които бяха много по­чисти. Това е класата. При тях влиза резервен футболист с 12 хиляди евро заплата. Ние сме с тоягите и камъните, а те с бронетранспортьорите. Провалихме се. Сега ни чака много важен мач за купата срещу Черноморец в София. Трябва да вземем хубав аванс преди реванша в Бургас", за­върши Генов.

Още по темата: общо новини по темата: 16
30.04.2014
09.03.2014
09.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на -L-P-F-C-
премахни филтъра

-1
 
 
Какво лошо е казал Чечо бе смешни жълтурковци.. Да не би да не е прав да се оплаква ?? Редно ли е няква мръсна свиня да те удари с бутилка в главата??? Не е редно, значи ще се оплаква !!! И за дербитата също е прав човека... Базата ви е номер 1 на балканите сигурно, ама как си представяте там да има дерби бе ????? Ще ви е**м майката на базата за секунди бе паляци !!! НА ПОЛЯНАТА !!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: