ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с група от 20 футболисти във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:23 / 15.12.2013Коментари (50)8951
©
Всички 20 футболисти попаднаха в разширения състав гостуването на Ботев на Черно море. "Канарчетата" заминаха за Варна рано сутринта в неделя, като край морето те ще проведат последната си тренировка преди срещата. Извън групата останаха само изигралият последния си мач с жълто-черния екип Тодор Неделев и отстраненият от представителния отбор Бобан Грънчаров.

В деня на мача във Варна Станимир Стоилов ще трябва да реши кои двама играчи ще отпаднат от тимовия лист за срещата. С леки травми за морето отпътуваха Веселин Минев и Ромарио Кортзорг, като участието на двамата в последния за годината двубой е под въпрос.

Групата на Ботев:

Адам Стаховяк, Росен Андонов, Филип Филипов, Йордан Христов, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Артур Енрике, Костадин Дяков, Борис Галчев, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Станислав Костов, Валери Домовчийски, Абел Анисе, Ромарио Кортзорг, Луис Педро, Вандер Виейра, Иван Цветков

Още по темата: общо новини по темата: 9
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
16.12.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ivanivanov1912
премахни филтъра

+1
 
 
Прочетох десетина коментара, и спрях! Не подхожда на уважаващ себе си човек, да чете такава помия, да поглъща отрова в такива количества. Навремето имаше един вестник, наричаше се Шок! Не подхожда на един ботевист да изпада на нивото на читателите на този вестник. Секретарката била любовница на президента, но също и на Бобан, и на други. Дали някой зложелател не си играе с огъня. Цитират се имена, уронва се престижа на отговорни лица, човешкото им достойнство! Всеки знае, че писането във форума не е анонимно. Иваниванов 1912, който със сигурност не е нито Иван, нито Иванов, нито 1912, понеже си сложил ботевистки ник, и счита, че това му осигурява безопасност, като унижава президента, секретарката, Бобан, и кой ли още не! Ако се наложи да представя доказателства за отправените клевети в публичното пространство!!!
-4
 
 
Бобан играе прекрасно с глава и до там,останалото нищо особено,та него камбуров го надбяга два пъти преди две седмици!Стига с това че бил най добрия централен в бг ,ами моци ,ами барт ами мантула и т.н. те по слаби ли са ? Кривия бил тъп ,еми тъп е да ,Ц.В. го е сложил.
-4
 
 
Ами в Мостра и по моста рака за ръка, хубава глетка. Танчовска кога щеше да мине малко европа и да види свят. Пиша сега защото вие плюете. Аз казвам истината. Един македонец, който се мисли за повече от отбора е нищо , една секретарка работеща за отбора си мисли че притежава отбора това не е нормално и осъждани крадци като този 9ивш полицай Евгени да ни свличат на долу с интриги и сплитни и безволеви директори
-4
 
 
Ами че този Евгени си печата билети и ги продава и си прави пачк аза сметка на всички. Но спокойно Евгени ще те смачкам мършо и оная пачавра Танчовска ще яде мекия, но не този който лапа сега. А и на 19.12.2013 ще възтържествува правдата тогава всички ще гледате като насрани . А това ще е подплатено със снимков материял. А как беше лятната почивка на Барсело Роял Бийч с бат Юли иэдъщеря й за сметка на клуба и къде беше мъжа й, опа сРъковски на Велинград. Спокойно има снимки за всичко не се шашкай те. Вестник Уйкенд има материял за година напред
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Директор в Ботев: Финалът да е в Пловдив!
ЦСКА-София постави цел на Белчев, но всичко зависи от Ботев
В Ботев се захласнаха по свой юноша, грабнал шампанското
Бивш нападател на Ботев с асистенция в Швейцария
Ботев попадна в престижна класация с италианския Дженоа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: