ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев загуби с 2:3 от Локо Сф, отменят два гола на "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:56 / 20.10.2013Коментари (360)28024
© Bulphoto
Ботев направи грешна стъпка при преследването на двукратния шампион Лудогорец и загуби с 2:3 при гостуването на Локомотив София. 

Двубоят от 13-ия кръг на "А" група, игран в "Надежда", започна лошо за "канарчетата", които допуснаха гол още в 6-ата минута. В автор на попадението се превърна Марко Ранджелович.

"Канарчетата" обаче изравниха още преди почивката с попадение на Луис Педро, разписал се след асистенция на Валери Домовчийски.

Реферът Александър Костадинов не засече гол на Ромарио Кортзорг в 31-ата минута, тъй като прецени, че е имало нарушение срещу вратаря на домакините Галев.

След почивката "железничарите" отново поведоха след автогол на капитана на "жълто-черните" Веселин Минев.

В 70-та минута реферът Александър Костадинов отмени втори гол на Ботев. Борис Галчев центрира от фаул и Бобан Грънчаров забоде топката с глава в мрежата на домакините, но съдията не призна попадението. Най-вероятната причина за това е, че Костадинов не е дал сигнал за изпълнение на нарушението.

Само две минути по-късно Локомотив поведе с 3:1. Маркиньос излезе очи в очи с Адам Стаховяк, преодоля го и на празна врата не сгреши.

В края на мача Ботев намали на 2:3 след попадение на Вандер Виейра от пряк свободен удар.

След загубата "канарчетата" заемат 5-о място с 24 точки, докато "железничарите" са на 8-о място с 16 точки.


Ботев загуби с 2:3 гостуването си на Локомотив София в мач от 13-ия кръг на "А" група. Головете за "железничарите" вкараха Ранджелович, Маркиньос и автогол на Веселин Минев. За "жълто-черните" се разписаха Луис Педро и Вандер Виейра.
Още по темата: общо новини по темата: 28
10.12.2013
06.12.2013
05.12.2013
16.11.2013
29.10.2013
21.10.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на DON T85
премахни филтъра

0
 
 
Така, това 3:2 за софийските буфери не е реално, и веднага Ви казвам защо! Първо- отменена дузпа и два чисти, ама чисти гола. Второ- накъсване на играта и отсъждане на обратни фаулове от напълно неадекватния Ал. Костадинов. Трето- поредното порязване от страна на БФС и съдийската комисия. С, което не искам да прозвучи, като оправдание, даже напротив. Време е някой от ръководителите на Ботев Пловдив да се вземат в ръце и веднага да обърнат внимание на перуката и компания. Миналия сезон загубихме десетина точки от "Перукански" гафове и некадърности на не един съдия. С тези фактори до тук. Да се върна на днешният мач. Абсолютната и безрезервна подкрепа и стигащо до лудост понякога доверие в Мъри спада след днешния провал. За, което си е виновен сам. Много отдавна говорех и писах за това, което се случва в Ботев Пловдив, било то хубаво или лошо. Мъри ще си носи кръста сам, защото той така пожела.Не може в най-важния за сезона си мач да започваш с футболиста, който преди дни си обявил за преотстъпване, така си противоречиш и олекваш. Не може да пускаш титуляр Домо, който е муден, инертен, неориентиран, играч на когото и на тренировките виждаш, че не може да се разчита, като титуляр. Да ,за резерва става, но за петнайсетина минути, не повече. Всичко друго с него е престъпление. Г-н Стоилов, незабавно върнете Вандер в титулярния състав, ВЕДНАГА!!! Просто е належащо г-н "Правилен". Това, което се случи с отбора ни днес е поредния срам след онзи с Любимец. Треньорът ни доказа на цялата жълта общественост, че не може да печели важните мачове срещу много по слаби от нас съперници. Не знам, но според мен, ако и срещу говедата остави Вандер на пейката вече всичко ми е ясно, какво става в Ботев Пловдив. Много пъти навеждах глава и мълчах, но нещата излизат извън контрол и е време да се вземат мерки. Не, че правя трагедии, но си мисля, че така не става.
-8
 
 
БОТЕВ ще прегърне ще прегърне купата...!!!Буфери, радвайте се сега, защото накрая на сезона отново ще има 21 точки разлика!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Бой в Хебър! Любо Пенев изгони двама
Прекрасно! Деца от Ботев (Враца) поздравиха Георги Николов
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Георги Дерменджиев преди финала с Ботев: Искаме дубъл!
6000 ботевисти взеха билети за финала с Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: