ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кокала преди завръщането си на Лаута: Марешки го гони параноя!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:09 / 01.03.2013Коментари (3)4642
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Локомотив София Емил Велев бе крайно откровен като обяви, че параноя годи боса на Локомотив Пловдив Веселин Марешки. Двата тима ще се изправят утре в първи мач от пролетния полусезон, а фармацевтичният бос обяви завишение на премиите на своите при успех над отбора на Колкола. Освен това, наставникът на столичните железничари изрази недоумението си защо назначеният за главен рефер на срещата е от Варна - родният град и на самия Марешки. Арбитър на двубоя ще бъде Радан Мирянов.

"Как да ви кажа след 2 проведени подготовки и след два месеца и половина непрекъснати тренировки смятам, че отборът е готов, но това ще се види в официалните мачове. Утре излизаме в първи мач за втория полусезон срещу Локо Пд. Мисля, че ще бъде труден мач, но аз съм оптимист. Виждате, че някои хора ги гони страхотна параноя, обявяват двойни и тройни премии, но това си е техен проблем. Ние ще излезем да играем за честта на Локомотив Сф. Знаете в каква ситуация се намираме и за незавидното място в таблицата, ние сме в зоната на изпадащите и трябва да се измъкнем по най-бързия начин. Нашата цел е останем в А група сега сме на 15 място в таблицата", започна Велев.

Що се касае до това, че утре се изправя срещу бившия си отбор Локо Пд, Кокала каза: "Моят престой в Локо Пд ще се запомни. Това го показват феновете, които бяха много доволни от мен и работата ми. Води ме желанието за добра игра от страна на това, че съм треньор на Локо Сф".

"Аз доста пъти съм казвал, че не желая да коментирам Марешки, това не е мнение на специалист. Аз съм поласкан за това, че се раздават премии за победа срещу нас. Хората, които ме познават знаят, че съм с агресивен нрав, от много години се заминавам с футбол, така че може би има страх в другите отбори", отсече Велев.

Темпераментният специалист не подмина и темата със съдийските назначения: "Утре ще ни свири съдия от Врана, Радан Мирянов, защо и как е поставен не знам. Собственикът на Локо Пд е от Варна, трябваше да се реагира по друг начин, но щом са го сложили той трябва да реагира адекватно."

"Ще видим утре дали отборът е мотивиран, все пак и футболистите ги притеснява мястото в класирането. Мисля, че има настроение", каза още по темата Велев.

За това какво е виждането на Велев за шампионата и това кой ще бъде крайният победител: "За мен фаворити няма, който съумее да вземе точки в директните двубои той ще стане шампион. Битката ще се реши между Левски и Лудогорец. Жестока ще е битката за третото място. Същото се отнася и до битката в зоната на изпадащите."

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 19
06.03.2013
06.03.2013
05.03.2013
04.03.2013
02.03.2013
02.03.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Борис Александров
премахни филтъра

-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: