ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иска ли Марешки да е собственик на Локомотив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 16.10.2012Коментари (74)11364
© Plovdiv24.bg
Напрежението на "Лаута" достига невиждани висини тези дни. Валят една след друга треньорски рокади, декларации, пресконференции и взаимни обвинения между собственик, ръководство, фенове, легенди, приближени журналисти и т.н.

На вчерашната пресконференция най-истинските думи, излезли от Атанас Узунов и Христо Бонев, са, че на Локо му е нужно в този момент спокойствие. Едва ли обаче отборът може да си позволи този лукс и дори Бонев и Узунов го осъзнават, въпреки че ако нещата продължават в същия дух, "черно-белите" са пред угрозата не само да изгубят предстоящите дербита, ами и да се озоват в зоната на здрача, откъдето пътят обратно е доста труден. Защо обаче трябва да се налага пловдивчани да го извървят?

Паралелът с Ботев на Христолов е колкото задължителен, толкова и абсурден. Защото тогава бе ясно кой е врагът, кой е в основата на съсипването на отбора. Сега феновете на Локо винят Узунов, но дали той или по-точно дали само той има вина, дали само той е врагът?

Локо в момента е на кръстопът, но май правилна посока няма, трябва да се търси пътят към по-малкото зло. Най-важният въпрос в момента е: Иска ли Веселин Марешки да е собственик? Иска ли да излезе от абсурдната ситуация, в която се намира една от "фирмите" му? Варненският бос реди интервю след интервю, в които казва доста объркани и разнопосочни неща, за да не използваме по-тежки думи. Като че ли Марешки се лута между това, което иска да каже и това което трябва да каже и опитвайки се да "говори по средата", се получава едно размито и объркващо нищо.

От една страна, още при представянето си, бизнесменът заяви, че е бил помолен да поеме издръжката на Локо, после каза, че и друг път е купувал ненужни неща. След това се опита да се коригира, казвайки, че е в Локо заради феновете, че се е запалил по отбора и ще направи всичко възможно да го стабилизира. Нима нямаше тази възможност с назначението на Георги Иванов? Нима Гонзо е поставил толкова тежки условия или просто е искал да изкорени всичко лошо в клуба, да го "подреди" и да започне да гради? До петък Марешки трябва да реши дали да приеме оставката на Узунов. До петък би трябвало да се срещне и с феновете. 

Иска ли Марешки силен Локомотив, или търси повод да се отърве от бремето, което май малко насила му бе възложено? Оставянето на Узунов на поста, с това задълбочаването на конфликта с феновете, а оттам и повод за оттегляне, звучи като възможен сценарий. Дали се цели именно това, или нещата са много по-дълбоки - дано скоро тези въпроси намерят своите отговори и разрешения, защото Локо е тръгнал по наклонената плоскост надолу, а пътя нагоре е дълъг и труден.

Ясно е едно - всеки един отбор, включително и Локомотив, се нуждае от три неща, работещи заедно: собственик, ръководство и фенове. В Локо като че ли в момента и трите компонента са чужди един на друг.

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на PetAr
премахни филтъра

+8
 
 
Феновете ще продължават да пречат на отборите с агитки. На преден план ще излизат отбори без фенове пречещи на амбициозните собственици. В деградиралата ни нация бавно и сигурно ще започнат да изчезват комплексите и футбола ще се завърне като ФУТБОЛ по стадионите. Селските изцепки като расистки скандирания, маймунски звуци, освиркване на чужди химни, псувни и просташки подвиквания ще изчезнат от стадионите заедно с хорицата които ги практикуват. Футбола ще престане да бъде възприеман от невиделите европровинциални българи като война. На стадиона ще се появят хора с децата си радващи се на футболната игра и оценяващи футболните и спортсменски прояви на футболистите и от двата отбора. ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ СЛУЧВА ПО БЪЛГАРСКИТЕ СТАДИОНИ, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО ВИДИМ НИЕ. Струва ми се че всичко това може да се ускори с въвеждането на високи цени на билетите - например 30 лева за да се ограничи достъпа на вредните индивиди. Нека си намерят друго занимание. Истинския спорт е скъпо удоволствие.
+17
 
 
какво целят потниците като наричат всеки трезвомислещ фен "жълт"??! Самозаблуда може би или приватизация на фенството на Локомотив. Не им ли стига, че разбиха отбора, а сега искат и публиката да изгонят. Нямаше да има лошо ако не бяха 30, а 30 000.... прототията не ходи по гората...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Премина от Локо в АЕЛ, но сега го очаква още по-силен трансфер
Емо Наков: Нефутболни съветници на Жоро Илиев уволниха Едо през 2004 г. Огромна грешка!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: