ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иска ли Марешки да е собственик на Локомотив?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:35 / 16.10.2012Коментари (74)11306
© Plovdiv24.bg
Напрежението на "Лаута" достига невиждани висини тези дни. Валят една след друга треньорски рокади, декларации, пресконференции и взаимни обвинения между собственик, ръководство, фенове, легенди, приближени журналисти и т.н.

На вчерашната пресконференция най-истинските думи, излезли от Атанас Узунов и Христо Бонев, са, че на Локо му е нужно в този момент спокойствие. Едва ли обаче отборът може да си позволи този лукс и дори Бонев и Узунов го осъзнават, въпреки че ако нещата продължават в същия дух, "черно-белите" са пред угрозата не само да изгубят предстоящите дербита, ами и да се озоват в зоната на здрача, откъдето пътят обратно е доста труден. Защо обаче трябва да се налага пловдивчани да го извървят?

Паралелът с Ботев на Христолов е колкото задължителен, толкова и абсурден. Защото тогава бе ясно кой е врагът, кой е в основата на съсипването на отбора. Сега феновете на Локо винят Узунов, но дали той или по-точно дали само той има вина, дали само той е врагът?

Локо в момента е на кръстопът, но май правилна посока няма, трябва да се търси пътят към по-малкото зло. Най-важният въпрос в момента е: Иска ли Веселин Марешки да е собственик? Иска ли да излезе от абсурдната ситуация, в която се намира една от "фирмите" му? Варненският бос реди интервю след интервю, в които казва доста объркани и разнопосочни неща, за да не използваме по-тежки думи. Като че ли Марешки се лута между това, което иска да каже и това което трябва да каже и опитвайки се да "говори по средата", се получава едно размито и объркващо нищо.

От една страна, още при представянето си, бизнесменът заяви, че е бил помолен да поеме издръжката на Локо, после каза, че и друг път е купувал ненужни неща. След това се опита да се коригира, казвайки, че е в Локо заради феновете, че се е запалил по отбора и ще направи всичко възможно да го стабилизира. Нима нямаше тази възможност с назначението на Георги Иванов? Нима Гонзо е поставил толкова тежки условия или просто е искал да изкорени всичко лошо в клуба, да го "подреди" и да започне да гради? До петък Марешки трябва да реши дали да приеме оставката на Узунов. До петък би трябвало да се срещне и с феновете. 

Иска ли Марешки силен Локомотив, или търси повод да се отърве от бремето, което май малко насила му бе възложено? Оставянето на Узунов на поста, с това задълбочаването на конфликта с феновете, а оттам и повод за оттегляне, звучи като възможен сценарий. Дали се цели именно това, или нещата са много по-дълбоки - дано скоро тези въпроси намерят своите отговори и разрешения, защото Локо е тръгнал по наклонената плоскост надолу, а пътя нагоре е дълъг и труден.

Ясно е едно - всеки един отбор, включително и Локомотив, се нуждае от три неща, работещи заедно: собственик, ръководство и фенове. В Локо като че ли в момента и трите компонента са чужди един на друг.

Още по темата: общо новини по темата: 31
26.10.2012
24.10.2012
21.10.2012
20.10.2012
19.10.2012
19.10.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на хардрокер
премахни филтъра

+17
 
 
"Разединението" на феновете както го наричат потниците неминуемо трябваше и трябва да се случи. Разединението е започнало много отдавна от самите потници, които обявяват всеки фен, който има различно от тяхното мнение за жълт, семкаджия и т.н. Аз не съм от групата на "феновете"издигащи срамни транспаранти, скандиращи е...ме Ботев в ...а, саботиращи финал за КБ при благоприятен за нас резултат, пишещи декларации, гонещи успешни президенти, отправящи заплахи към легенди на клуба, скандиращи расистки обиди, кандидатстващи за изграждане на осветление, стопанисващи фен магазини, заставащи зад хора като Гонзо, и т.н. НЕ МОГА И НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ОБЕДИНЕН С ПОДОБНИ ИНДИВИДИ. Аз съм привърженик на футболен отбор и ходя на стадиона за да гледам футбол.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: