ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд допусна изненадваща загуба от аутсайдера Ботев (Враца)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 22.09.2012Коментари (85)14322
© Plovdiv24.bg
Отборът на Локомотив Пд загуби изненадващо гостуването си на аутсайдера Ботев (Враца) с 0:1 в мач от 6-ия кръг на "А" група. Единственото попадение в срещата реализира Амендола през първата част.

Като цяло Локо Пд записа едни от най-слабите си мачове от началото на сезона. Възпитаниците на Емил Велев днес не съумяха да организира смислени атаки към вратата на Иванов.

В първите минути играта бе скучна и головите положения липсваха. В 30-ата минута обаче Романов центрира в наказателното поле, където Амендола изпревари Стефано Кунчев и се разписа за 1:0.

Домакините продължиха да са по-активни и през втората част, а "черно-белите" разочароваха тотално и логично допуснаха първа загуба.

Срещата във Враца бе повторен дебют за Антони Здравков, който с тази победа успя да отлепи домакините от дъното на класирането. С тази победа Ботев вече е 14-и с 4 точки. Пловдивчани пък са на 10-о място със 7 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 9
24.09.2012
22.09.2012
22.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
21.09.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на LOCO PLOVDIV 1926
премахни филтъра

-7
 
 
Мача е даден но не и от Кокала Не забравяйте че кмета на Враца- от ГЕРБ преди четири дена изгони италианците и пое управлението на отбора На Кокала му е наредено да даде мача Във Враца също има гласоподаватели и за ББ не е проблем да викне Марешки за нови 5 минути Просто това е България и Е Велев демонстративно ни го показа с неадекватните смени
-1
 
 
Нищо не е изненадващо от това което чух от хора които са били на стадиона великият ни треньор Емил Велев тотално е сгрешил подхода си към този мач,а в последствие по време на самата среща не е могъл да се справи адекватно със създалата се ситуация след отбелязването на гола от страна на домакините.При смените също се подхожда меко казано странно пускат се Марин Петров и Николай Станков,а трета смяна така и не се извършва на пейката са футболисти като Николай Дюлгеров и Атанас Курдов и въпреки,че времето неумолимо тече и в предвид,че отбора губи мача е нужно да се вкара нападател то г-н Емил Велев не счита за нужно да го прави.Имало е случаи в които е успявал да надъха отбора и да победим но като цяло този"специалист"за пореден път доказа защо е бил освободен от предишните си местоработи ПФК"Левски"-София и ПФК"Славия"-София като и във двата клуба уж постигна нещо при едните шампионска титла,а при другите финал за националната купа.Явно обаче,че президентите Тодор Батков и Венцеслав Стефанов са разбрали,че тези успехи са постигнати не благодарение на треньорските умения на Емил Велев,а въпреки тях.Време е да се осъзнаят тези фенове които толкова много подкрепят шопският тренер Велев,че колкото е ползата от него два пъти по толкова е вредата от него да не говорим за интригите които прави в клуба,а и някой други далавери които не са все още доказани но като,че ли има някаква допустимост да са извършени от него визирам онова което се говори за футболисти освободени без финансов иск,а по късно привлечени в класни отбори.Въпреки тази загуба обичта ни към любимият Локомотив не ще угасне,а напротив ще стане и ще продължава да става все по-голяма и по- голяма,знаем си проблемите които имаме и не надуваме излишно големи балони като някой други.Всъщност днес един такъв много силно се спука та чак разтресе прозорците на жилищните сгради в близост до бирената фабрика.Все пак съм оптимист за бъдещето за любимият отбор на Пловдив защото любовта е черно-бяла.Само Локо!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: